Тежък инцидент беляза вчерашния двубоя между Асеновец и Сокол в Зоналната група (набор 2004). Крак на състезател от състава на марковци бе счупен в края на първата част. Срещата завърши без победител - 0:0.

Двата състава направиха много оспорван и качествен двубой, като пропуски лишиха от попадение и двата тима. В 34' на срещата при атака на гостите от Марково Симеон Георгиев излезна очи в очи срещу стража, играчът пусна кълбото встрани, но бе повален в наказателното поле с грубо влизане. Играта е спряна, а докторът констатира счупване на крака на Георгиев. Реферът Денислав Аксиев обаче не отсъжда никакво нарушение (в случая дузпа), както и съответно не санкционира стража на домакините, който не играе с топката, а свири директно край на полувремето преди то да е изтекло.

В крайна сметка двамата треньори, както и самият вратар на Асеновец помагат на контузения състезател да бъде откаран в болница, където по-късно той е бил и гипсиран.

"Нямам претенции за резултата от срещата. Двата тима играха много здраво и мъжки и показаха добър футбол в един оспорван двубой. Не мога да кажа същото за съдийството обаче. Реферът е безскрупулен смешник! Не може да подмине такава очевидна ситуация в наказателното поле при положение, че вратарят не игра въобще с топката. Прави чест на постъпката на треньора на Асеновец, а също и на вратаря за помощта, която оказаха след тежкия инцидент. Поздравявам ги", заяви треньорът на Сокол Даниел Спасов пред Glas.bg след двубоя.