Халфът на Берое U19 Стоян Иванов и нападателят на Берое U17 Никола Маринов взеха участие в двубоя на първия отбор на Берое срещу Черно море тази вечер. Срещата, която бе от плейофите на Първа професионална лига, завърши с успех за Берое с 2:0. Попаденията бяха дело на Педро Еуженио и Иван Бандаловски през първото полувреме. Старозагорци удариха и греда след удар на Иван Минчев, изпуснаха и още няколко чудесни възможности за попадение.
Никола Маринов получи шанс за изява в 72-та минута на мястото на Иван Минчев. В 81-та минута талантът успя да се пребори по великолепен начин за топката с Васил Панайотов, опита да комбинира с Педро Еуженио, но пасът не пресечен от Стефан Станчев. Стоян Иванов влезе в игра в 86-та минута, заменяйки Яя Меледже. 
За Никола Маринов това е едва втори официален мач с екипа на първия отбор. Той дебютира в двубоя с Витоша в края на редовния сезон. Стоян Иванов пък вече изигра и първия си мач като титуляр след като бе в стартовите 11 за мача с ЦСКА на стадион "Българска Армия" в последния кръг на редовния сезон.