Берое 2005 също записа победа в днешния си двубой от първенството! В среща от Зоналната група тимът, воден от Дончо Атанасов се наложи с 3:1 над Нефтохимик. Попаденията бяха дело на Али Айвазов на два пъти и на Иван Неделчев.
Гостите поведоха още в първата минута след спорно попадение. Играч на Нефтохимик изсипа топката след фаул, вратарят на Берое улови, но след като я пусна на земята последва сигнал от страничния рефер, който прецени че топката е преминала гол линията. Старозагорци успяха да изравнят в средата на полувремето след като Али Айвазов засече с глава центриране от фаул на Цветомир Тодоров. След почивката Али Айвазов беше най-съобразителен след разбъркване в полето на съперника и покачи на 2:1. Добавка след ъглов удар на Иван Неделчев донесе третото попадение за "зелено-белите". Домакините удариха и на два пъти гредата, пропуснаха и още няколко положения. "Второто полувреме направихме това което не можахме да приложим през първото заради стъписването след спорния гол. Радващо е, че успяхме да изравим още през първата част. Така бе по-лесно да излезнем през второто полувреме и да победим, без да оставим никакви шансове на противника", заяви след срещата наставникът на Берое 2005 Дончо Атанасов.

Берое 2006 записа нова победа в първенството на подготвителната група деца. В среща от 20-я кръг на шампионата "зелено-белите" се наложиха с 13:0 над Респект (Хасково).