Хебър и ЦСКА-София не се победиха и завършиха 2:2 на „София къп" в трети мач от груповата фаза по футбол 7 за родените през 2008 година деца.
Преди това се игра и другия мач от групата, където Национал (Сф) победи Берое, което значеше, че на „зелените" им трябваше победа за да се класират за полуфиналите. Хебърци поведоха още в 8-та минута с гол на Денислав Василев, след което и малшансът се оказа фактор, като пазарджиклии изпуснаха два 100%-ви шанса да покачат резултата, с което да решат мача, така завърши първата част. В началото на втората „червените" изравниха. Последваха опасни атаки пред двете врати, но голмайсторският нюх липсваше, въпреки това 4 минути преди края Тодор Гергишанов отбеляза така ценния гол 2:1 за Хебър, но 2 минути по-късно ЦСКА-София отново изравни и прати Берое на полуфиналите, а хебърчетата отпаднаха след две равенства и една загуба.
„Въпреки отпадането съм изключително доволен. Изправихме се срещу топ отборите в тази възраст и играхме повече от достойно. Сверихме си часовниците с водещите школи и с оглед на това, че днес изиграхме 9-и мач в рамките на десет дни, резултатите от „София Къп" ме правят горд с децата", заяви треньора на Хебър Станислав Чочков.