Втората проверка на тима на Сокол U17 в Турция не успя да завърши и бе прекъсната в 60 минута, научи Glas.bg. Възпитаниците на Даниел Спасов премериха сили по-рано днес с турския Алтай, но играта загрубя - в прекия смисъл на думата. Контролата, която се проведе под проливен дъжд, бе прекратена при резултат 1:2 в полза на местния тим.

Турският състав поведе с два гола преднина през първата част, като показа по-добра игра най- вече в началните минути. След паузата обаче "соколите" обърнаха нещата в своя полза и логично намалиха за 1:2 чрез Паулин Василев. Изключително груби влизания, както и удари без топка от страна на играчите на Алтай накъсаха двубоя и създадоха напрежение, а в един от случаите и състезател на Сокол отвърна на провокацията. За да се съхрани здравето на футболистите и да не се стигне до сериозни сблъсъци двете страни решиха да прекратят контролната среща.

Това бе втора проверка за "червено-белите" на лагера в Кушадасъ. Очаква се преди да се завърне Сокол да изиграе и трети спаринг.