Новите петима треньори в Академията на Лудогорец Иво Градев, Стефан Славов, Емилиян Петров, Димитър Стойков и Добрин Добрев вече са с разпределени ангажименти, съобщи нейният директор Радослав Комитов. Размествания има и сред досегашните наставници, като Glas.Bg първи Ви информира за новите постове на треньорите.

Старши треньорът на втория отбор Радослав Здравков ще продължи да разчита на същия щаб, както през есента. Разпределението на треньорите в Академията за зимната подготовка и пролетния полусезон изглежда така:

Тодор Живондов ще е старши треньор на U19, помощник и кондиционен ще е Дилян Георгиев, а с вратарите ще работи Виктор Георгиев.

Един от новозначените - Стефан Славов, поема U17. Негов асистент и отговорник за кондиционната подготовка ще е Росен Маринов, а с вратарите ще се занимава Здравко Чавдаров. 

Старши треньор на U16 ще е друг от новите - Иво Градев. Помощник ще му е Димитър Стойков, а треньор на вратарите - Виктор Георгиев. Формацията U15 ще води Христо Господинов, с помощник Емилиян Петров. С вратарите ще работи Добромир Добрев.

За U14 "А" ще отговаря Емил Георгиев, асистент ще му е Георги Керкелов, а за вратарите ще отговаря Здравко Чавдаров. 

U14 "Б" ще се готвят под ръководството на Диян Ангелов, на когото ще помага Детелин Маслов.

Ангажименти към по-малките възрасти ще имат Тихомир Йосифов, Димитър Стойков, Детелин Маслов, Добромир Добрев, Георги Керкелов, Галин Иванов и Диян Ангелов.