Локомотив загуби с 1:3 от Лудогорец в мач от последния кръг на Елитната група до 19 години. Сещата се проведе на изкуствения терен на Лаута.

Двубоят започна добре за "черно-белите", които откриха резултата още в 6'. След центриране от фаул Мартин Паскалев свали към Стефан Тинков, а капитанът вкара от близка дистанция - 1:0. Само две минути по-късно обче разградчани изравниха. Кристиян Кънчев направи добавка от три метра, след като стражът Йордан Йотов не изби добре центриране от корнер. В 36' Лудогорец стигна до пълен обрат. След атака по левия фланг и центриране по земя топката бе засечена от играч в зелено, Йотов отрази първоначално, но впоследствие Димитър Митков вкара за 1:2.

През втората част разградчани първи стигнаха до попадение. В 52' след сблсък между двама играчи топката попадна в Кристиян Кънчев, който реализира с удар от 25 метра. Последваха минути, в които Локо владееше повече коженото кълбо, но така и не успяваше да стигна до по-сериозна опасност. До края на срещата никой от двата тима не добави друго попадение на сметката си.

Така Локомотив ще зимува на 10-та позиция в класирането.

КЛАСИРАНЕ, ПРОГРАМА и РЕЗУЛТАТИ от Елитната до 19г. можете да следите на glastv.glas.bg

 

Припомняме ви, да посещавате редовно и нашата нова платформа www.glastv.glas.bg където ще можете да откриете всички резултати от кръга в Елитната до 19г., Елитната до 17г. и Елитната до 15 г. Това е сайтът, който мигновено след края на мачовете обновява своето Класиране в U19, U17 и U15. Освен това можете да видите програмите за предстоящите кръгове в Елитните до 19, 17 и 15 години, както и да намерите предстоящи живи предавания и записи от мачовете сортирани по възрасти (Елитната до 19 г., Елитната до 17 г. Елитната до 15 г.). В www.glastv.glas.bg лесно ще разберете, кои мачове предстои да излъчим НА ЖИВО, като посетите секцията ПРОГРАМА НА GlasTV.