България се изправя срещу Малта в последния мач от европейските квалификации за юноши до 17 години. Двубоят е днес от 12:00ч. на базата ННК Бърдо в Словения.

Двубоят е без никакво значение за двата тима, които загубиха шансове за класиране за следващия кръг. България и Малта загубиха първите си два мача в групата и ще завършат на последните две места, които не дават право на участие в следващия кръг.

Наставникът на "лъвовете" Марчо Дафчев излиза с абсолютно същия състав, с който "трикольорите" загубиха с 1:2 от Австрия. Любопитното е, че в трите мача треньорът залага на почти една и съща единадесеторка, като единствените промени са свързани с вратарския пост и двама атакуващи футболисти.

На вратата във втори пореден мач пловдивчанинът Марчо Дафчев залага на сина на Вили Вуцов - Светльо Вуцов, а вратарят на Ботев Милко Баданов е на скамейката. В защита ще са Венци Богданов, Станислав Работов, Християн Петров и Богдан Костов.

Пред тях ще действа Мартин Русев, а в средата на терена стартират отново Иво Христов, Краси Панчев, Мартин Петков и капитанът Слави Шопов. Атаката на българите ще бъде водена от Георги Трифонов.