Открит урок с треньорите от футболната академия на Хебър проведоха испанските методисти Оскар Хименес и Фернандо Дел Олмо. „Хебър е един от проектите, в които вярваме и се надяваме за няколко години да изградим една от най-добрите школи не само в България, но и в Европа", заявиха испанските специалисти.

Главният методист на Детско-юношеската школа на Хебър от лятото е испанецът Оскар Паласиос Хименес. През последните 15 години той е работил за различни испански и международни футболни академии. По покана на Оскар Хименес през тази седмица в Пазарджик пристигна още един испански специалист. Фернандо Дел Олмо също е убеден, че академията на Хебър има добро бъдеще. Оскар Хименес и Фернандо Дел Олмо проведоха открит урок с треньорите от футболната академия на Хебър. Те работят и с всички деца от школата.

Директорът на Детско-юношеската школа на Хебър  Спас Спасов и треньорите също са убедени, че работата с испанските методисти ще бъде изключително полезна. В момента в академията на Хебър тренират повече от 300 деца. „В Пазарджик винаги е имало талантливи футболисти и се надяваме отново да открием такива", допълни Спас Спасов.