Спартак Пловдив започна да се превръща в истински кошмар за школата на Локомотив. Днес Гладиаторите удариха още един набор (2003) на Смърфовете в турнира за Купата на БФС.  Срещата се игра на изкуственото игрище на Лаута, а гостите се наложиха с 4:2 и продължават на 1/8 финал за Купата на БФС при набор 2003. Черно-белите пък след втора загуба с 4:2 (Първата бе от Ботев) ще се надяват на класиране през бараж, за който смърфовете се класират след като между мачовете с Ботев и Спартак победиха Сокол. В него смърфовете следващата сряда ще се изправят срещу Арда 1924 на неутрален терен.

През първата част гладиаторите бяха по- мотивирания отбор и успяха да отбележат 3 безответни гола. Двете попадения бяха дело на Мариян Гиров, а един гол добави Кристиян Кодуков. През втората част черно- белите изравниха темпото и успяха да скъсят дистанцията отбелязвайки едно попадение. Станимир Марински обаче отвърна с 4- ти гол и тотално реши мача. Малко преди края на срещата Локо стигна до втори гол, но това не промени статуквото. Попаденията за черно-белите бяха дело на Георги Миленчев Пламен Драганов.

Припомняме ви, че Спартак отстрани тима на Локо Пд в същия турнир при набор 2001 още в първия кръг на надпреварата.

Припомняме ви, че от 17:30 часа днес ще излъчим НА ЖИВО срещата между Локо Пд и Ботев Пд от същия турнир в изданието му за набор 2005.