Ботев Пловдив спечели първото издание на силния турнир "Refan Cup". "Канарчетата" успяха да победят във финалната срещата тима на Черноморец Бурас с 3:0. В малкия финал Академия Велд надигра Локомотив Пловдив с 2:1 и заслужено завърши трети в надпреварата.

Първо се проведе сблъсъкът между отборите на Локомотив и Акдемия Велд. Във вчерашния ден "смърфовете" отстъпиха минимално с 0:1 на Ботев, а футболистите на Гено Добревски загубиха с 1:4 от Черноморец Бургас. Срещата за трето място започна от 11.00 часа и можехте да гледате НА ЖИВО във facebook страницата Юношески футбол - Пловдив Glas.bg. 

Час по-късно започна и финалът на турнира. В него сили премериха Ботев и Черноморец. И двата тима бяха записали само победи до този момент в надпреварата  Сблъскът бее с начален час 12.00 часа и също ще можехте да го гледате НА ЖИВО във facebook страницата Юношески футбол - Пловдив Glas.bg. 

 

Веднага след финала започна и церемонията по награждаването. Големите имена от миналото Петър Зехтински, Трифон Пачев, както и откривателят на Христо Стоичков - Огнян Атанасов ще връчат наградите на младите футболни таланти.

Очаквайте подробности, както и снимки и видео от срещите и награждаването.