Още два отбора от Академията спечелиха този уикенд шампионските титли в своите възрастови групи. Така първите места в актива на школата на "зелено-белите" станаха общо 4.
След служебна победа срещу Чирпан в началото на миналата седмица и два успеха – срещу Загорец с 15:0 и Миньор (Раднево) с 5:1, Берое 2004 стана за трета поредна година първенец на областно ниво. Тимът спечели титлата в областната група деца като записа и серия от 51 поредни успеха.
Първенец при по-малките- в подготвителната група деца-стана Берое 2005. Децата на наставника Слави Жеков спечелиха служебно с 3:0 мача си с Хасково, а в събота се наложиха с 5:0 над Димитровград. Тимът приключи сезона с 20 победи и само 2 равенства. На трето място в областното първенство се нареди другият тим на Академията – Берое 2006. В последния си мач в събота децата на Иван Желев се наложиха със 7:0 над Раднево.
С победа приключи сезона и шампиона на Футбол 7 Берое 2007. Децата на Атанас Димитров се наложиха с 10:0 над Розова долина. Другият тим на „зелено-белите“ в първенството – Берое 2008 отстъпи с 2:3 на „Сините камъни“.