Берое 2005 записа нов убедителен успех в първенството на подготвителната група деца. Възпитаниците на наставника Слави Жеков се наложиха с 8:0 над Олимпия като гост. По два гола за победата отбелязаха Васил Василев, Росен Димитров и Цветомир Тодоров, с по едно попадение се отчетоха Сали Садъков и Иван Неделчев, който се разписа от дузпа. "Зелено-белите" бяха без вратаря Мартин Аргиров, който през седмицата получи тежка контузия. Това е втора сериозна травма в състава след тази на Томислав Донев. Лявото крило е извън игра вече месец и ще пропусне срещите до края на сезона.

"Добър мач, в който превъзхождахме отбора на Олимпия. Имаше хубави комбинации и атаки, при които успяхме и да отбележим. Момчето, което днес замени Мартин Аргиров е с нас само от два-три месеца, но успя при някои ситуации да се намеси добре. Трябва да бъдем по-концентрирани в първите минути нарещите, защото във всеки мач допускаме точно тогава противника да създава по едно-две положения пред вратата ни", заяви след срещата наставникът на Берое 2005 Слави Жеков. "Децата се развиват в правилна посока, но искам да се трудят на всяка една тренировка и да подобряваме бързата игра с топката, играта на скорост и да бъдем по- борбени в единоборствата", допълни още наставникът.

Берое 2004 записа нов успех в областното първенство при децата. В среща от 17-я кръг на шампионата тимът се наложи с 5:0 над Локомотив (Стара Загора) като гост. Резултатът в срещата бе открит след далечен изстрел на Монир Ал Бадарин. Минути след това той асистира на Станислав Петков, който с прецизен удар направи 2:0. Останалите попадения паднаха след почивката. Техни автори станаха Йордан Желев и Николай Илиев като асистенциите и за двете попадения бяха дело на Красимир Тодоров. Той самият отбеляза последния пети гол в срещата след мощен изстрел с едно докосване.
Успехът, постигнат днес от Берое 2004 е 45-та поредна победа на тима в областните първенства под ръководството на Радостин Александров. За наставника успехът е под номер 54 в регионалните шампионати след 9-те победи на Берое 2007.