Берое U16 записа нов успех в областното първенство за юноши младша възраст. Момчетата на наставника Атанас Рибарски се наложиха с 12:0 над Розова долина (Казанлък). Срещата се игра днес на изкуствения терен над стадион "Берое". "Зелено-белите" не оставиха никакво съмнение в превъзходството си и още в 5-та минута откриха резултата след точно изпълнен фаул от Георги Маджаров. До края на първата част тимът отбеляза още 4 гола, останалите паднаха след почивката. В края на срещата нападателят на Берое U16 Кръсто Христов повтори фамозното изпълнение на Кристиано Роналдо и вкара красив гол със задна ножица. Това е втори успех с двуцифрен резултат в първенството за Берое U16. През есента тимът на Атанас Рибарски вкара над 10 попадения и на Ботев (Гълъбово). Следващата седмица старозагорци гостуват именно на Ботев в Гълъбово.

Берое 2007 спечели с 8:0 срещу Берое 2008 двубоя между двата тима от поредния кръг на първенството по Футбол 7.Срещата се игра на изкуствения терен на стадион "Трейс Арена". Децата на наставника Атанас Димитров записаха още две победи с по 8:0 днес - над Арена (Ямбол) на Футбол 7 и над Торпедо в среща от първенството на Футбол 9.

Берое 2009 отстъпи след изпълнение на дузпи на Йонг Александрия на силния международен турнир "Чалъндж Къп" в Трявна. Двата тима се срещнаха в спор за 3-4 място при набор 2009. Редовното време на срещата завърши 0:0, при изпълнението на наказателните удари съперникът на малките "зелено-бели" таланти се оказа по-точен и спечели с 3:1.