Берое U14 спечели убедително двубоя си с ФК "Единство" (Гурково) от областното първенство при децата. "Зелено-белите" се наложиха с 13:0 в срещата, която се игра на изкуствения терен над стадион "Берое" днес. Пет гола за успеха отбеляза Йордан Желев, с хеттрик приключи Александър Господинов. Две попадения реализира Монир Ал Бадарин, с по едно се отчетоха Николай Илиев, Станислав Петков и Георги Радев. Това е 44-та поредна победа за тима в областните първенства под ръководството на наставника Радостин Александров. Старозагорци доминираха през целия двубой и тотално превъзхождаха своя съперник. "Това, че имаме шест различни голмайстора в тази среща показва, че можем да разчитаме на повече играчи да завършват атаките, както и че стилът ни на игра е разнообразен и по-офанзивен", коментира след срещата наставникът на Берое U14 Радостин Александров.

Берое 2006 записа успех при гостуването си на Респект (Хасково) в среща от първенството на подготвителната група деца. Тимът, воден от наставника Иван Желев се наложи с 3:1. Попаденията за "зелено-белите" бяха дело на Давид Тодоров, Георги Чорбаджийски и Димитър Диклиев. Домакините от Хасково, в чийто състав имаше и деца, родени през 2005, поведоха през първото полувреме с гол от фаул. Старозагорци пък пропиляха две положения за попадение. Обратът обаче не закъсня през втората част като второто попадение на "зелено-белите" също бе от фаул.

Най-убедителната победа в днешния ден записа Берое 2005. Тимът, воден от наставника Слави Жеков се наложи с 19:0 над Миньор (Раднево) в среща от първенството на подготвителната група деца. Двубоят се игра днес на изкуствения терен над стадион "Берое". "Зелено-белите" не срещнаха никаква съпротива от своя съперник и почти всяка една атака, която осъществиха завърши с попадение.

Берое 2009 отново ще спори за призово класиране на силен турнир - този път Чалъндж Къп в Трявна!В последните си срещи от група B децата на наставника Марио Колев отстъпиха с 1:2 на тима на Академия Хаджи и биха с 1:0 Нефтохимик. Така "зелено-белите" завършват на второ място в групата с 3 победи и едно поражение и утре ще спорят за 3-4 място с тима на Йонг (Александрия)