Берое 2008 зае 15-о място на Великденския турнир в Белгия. В последните си мачове талантите на "зелено-белите" отстъпиха на Локерен и Вилем II, завършиха наравно с Рьозеларе и се наложиха с 1:0 над Дендер.

Берое U14 стартира с победа участието си на турнира "Звездичка Колония Къп". В първата си среща децата на наставника Радостин Александро се наложиха с 6:0 над Спартак (Плевен). Три попадения отбеляза Йордан Желев като за таланта това е трети пореден хеттрик в последните три мача на тима. Още две попадения добави Красимир Тодоров, едно отбеляза Станислав Петков. С по 2 асистенции се отчетоха Красимир Тодоров и Йоан Иванов, за другите попадения асистираха Монир Ал Бадарин и Михаил Каменов. Играчите на Берое имаха тотален контрол над играта и направиха приятно впечатление с красиви индивидуални и отборни действия. Утре за старозагорци предстоят нови два мача в турнира - срещу Спартак (Варна) и Нефтохимик

И още успехи за Академията на Берое. На великденския турнир за Купата на сладоледи Изида в Дряново Берое 2009 се наложи с 4:1 над Локомотив (Дряново)