Отборът на „Берое“ до 17 г. постигна четвърта поредна победа в Елитната група. Днес момчетата на Тодор Станев успяха да обърнат развоя на срещата с „Дунав“ и се наложиха с 2:1 в домакинството си от 20 кръг. „Зелените“ играха по-добре от своя противник и спечелиха заслужено.

Гостите излязоха напред в резултата в началото на мача чрез Теодор Костов, който се разписа от малък ъгъл. До края на полувремето обаче „беройци“ отбелязаха две попадения чрез Денислав Вълчев. Преди това Стоян Иванов нацели гредата след страхотно изпълнение на пряк свободен удар. В 30-та минута Христо Иванов отправи силен удар от границата на наказателното поле, стражът на гостите изби, но Вълчев бе най-съобразителен и успя да реализира. Шест минути по-късно Христо Иванов проби в наказателното поле и предостави чудесен пас за Денислав Вълчев, който с едно докосване прати топката в мрежата за втори път – 2:1.

След почивката играта бе равностойна, като и двата тима имаха своите шансове, но ново попадение така и не падна.

По този начин „Берое“ до 17 г. вече има в актива си 32 т. и се намира в средата на таблицата. В следващия кръг отборът гостува на „Локомотив“ в Пловдив. Срещата е насрочена за 31 март от 15 ч.