В школата на Локомотив Пловдив най-накрая се размърдаха и предприеха някаква промяна. Дали тя ще е за добро или за лошо предстои да разберем тепърва. Под натиска на ръководсвото Иван Маринов - Маслара определи, кой треньор на кого ще помага в работния процес. Проверка на Glas.bg показа, че същият метод е въведен в школата на градския съперник Ботев още преди 2 години. Според новата за Локомотив Пловдив схема на работа, треньорите ще трябва да прекарват доста повече време на Лаута, отколкото го правиха до сега.

От понеделник това ще се промени, след като ръководството на Локо Пд стъпи на врата на отговорните в школата фактори да направят промените, които афишираха още преди година.

Glas.bg научи точно кой треньор на кого ще стане помощник.

Апостол Костадинов ще помага на Димитър Палазов в U19, Тодор Костов пък ще удря рамо на колегата си от U17 Кирякос Георгиу,  а Георгиу ще му връща услугата в неговия набор, родени 2006-а година.

На Георги Недевски (U16) помощник ще бъде Аян Садъков, a самият Недевски ще помага на Мишо Ангелов, който води набор 2009.

Даниел Димитров (U15) ще има за помощник Васко Стефанов (родени 2010-а година) и обратното. (За Дани Димитров Glas.bg първи ви разкри, че поема и тима на напусналия в посока Ботев Милен Кунчев) Както е известно Димитров води и втория тим на набор 2005. Там за помощник той ще има Васко Стефанов. На Стефанов в неговия набор пък за помощник е определен Михаел Ангелов, който ще е помощник и на Апо Костадинов в набор 2004.

Светослав Каламов (набор 2008) ще е помощник на Иван Терзийски, който води първия отбор, родени 2005-а година. Самият Каламов пък ще има за помощник треньорът на 19-ките в школата на Локо Пд Димитър Палазов.

Към Аян Садъков в набор 2007 е прикрепен Иван Терзийски (набор 2005-1).