Децата на Локомотив от набор 2006 и 2008 продължават с участието си на международния турнир в Анталия, Турция. "Черно-белите" записаха през втория ден победа, равенство и две поражения.

Набор 2006 допусна две минимални поражения с по 0:1 от Улудаспор и Кючукарда Мармарис. Момчетата на Тодор Костов се представиха добре и имаха повече възможности за гол от своите противници и в двата мача, но не успяха да стигнат поне до точка. Груповата фаза приключи при набор 2006, като "черно-белите" ще спорят утре за разпредение на местата от 16-то до 36-то след 1 победа и 2 поражения. Извън турнира Локомотив направи и една контрола. "Смърфовете" завършиха наравно 0:0 с тима на Алтинорду.

Набор 2008 продължава без загуба в надпреварата. Във втория ден на турнира възпитаниците на Светослав Каламов записаха победа и равенство, като утре имат още 2 двубоя преди края на груповата фаза в тази възраст. В първия мач за деня Локомотив надви с 5:1 Гачмак. Головете за "смърфовете" вкараха Димитър Урумов (2), Мартин Величков (2) и Мерт Ахмед. Във втората среща за деня момчетата на Светослав Каламов се изправиха срещу Бандърмагюджю. "Черно-белите" изоставаха с 0:2, но показаха характер и с две попадения на Георги Нейчев и Мерт Ахмед стигнаха до равенството.