Сокол (Марково) нанесе много сериозен удар по Локомотив Пловдив. Тимът от село Марково провлече  цели трима юноши от U17 "черно-белите". Става въпрос за Павлин Стойчев, Пламен Ковачев и Ангел Челебиев. През есента тримата играха за Локомотив в Елитната юношеска група до 17 години и редовно влизаха в плановете на наставника на "смърфовете".

Проверка на Glas.bg показа, че тримата играчи са зявили, че ще продължат кариерата си в пловдивското село, но и че единият от тях е бил освободен от Локомотив, а не си е тръгнал по собствено желание. Другият от играчите пък е заявил, че ще ходи в Германия, но в крайна сметка е предпочел офертата на Сокол. Единият от футболистите е бил единственото дете в Локо Пд, който е бил освободен от такса, научи още Glas.bg. В Сокол пък са привлекли играчите с обещания да играят мъжки футбол във В група.

Припомняме ви, че преди няколко дни дуо играчи от тима до 16 години на Локо Пд преминаха в Ботев.

В неделя (28.01) от 9:30ч. Сокол U17 ще се изправи срещу Ботев U16 в контролна среща на базата в "Коматево". Има вероятност тримата футболисти да направят неофициален дебют с екипа на "соколите" още утре, съобщава Анп.бг.