Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг призна, че следи изявите на Джейдън Санчо с Борусия (Дортмунд) и не е изненадан от доброто представяне на англичанина, но нищо по отношението на неговото бъдеще на “Олд Трафорд не се е променило, тъй като проблемът не е в безспорните му футболни качества. Нидерландецът добави, че Алехандро Гарначо, който през седмица хареса публикации в социалните мрежи, насочени срещу Тен Хаг, се е извинил за действията си и проблем между него и мениджъра няма.

“Разбира се, че следя футбола и играчите, които са под наем в други клубове. Мачът между Дортмунд и Атлетико бе фантастичен. Страхотното представяне на Джейдън и Борусия е добра новина. Знам, че той е фантастичен играч, така че това не е изненада. Не това е въпросът.

Алехандро Гарначо е млад футболист, който има да учи много. Той се извини и това вече е зад гърба ни”, заяви Тен Хаг.

Нидерландецът добави, че ще може да разчита на завръщащите се Антони и Скот Мактоминей за полуфинала т ФА Къп срещу Ковънтри Сити.

“Очаквам Антони и Мактоминей да се завърнат. Имаме някои проблеми. Хари Магуайър имаше лека контузия от мача с Борнемут. Той не тренираше през седмицата, но вече се завърна на тренировъчното игрище и мисля, че ще бъде на разположение за неделя.

Разбира се, че искаме да печелим всеки мач и когато не успяваме, сме разочаровани. Ние обаче знаем, че можем да победим най-добрите отбори. Два пъти направихме равенства с Ливърпул, победихме ги за ФА Къп, играхме много добре и срещу Челси. Искаме да печелим всеки сезон трофеи. Имаме голяма възможност да го направим. Полуфиналът обаче е огромно предизвикателство.

Разбира се, че Ковънтри е опасен отбор, след като е на полуфинал. През миналия сезон не бяха далече от промоция в Премиър лийг. Гледахме мача им срещу Уулвърхамптън на 1/4-финалите. Манталитетът на отбора е страхотен. Мениджърът им (б.ред. - Марк Робинс) е бивш играч на Манчестър Юнайтед, така че знаем много за тях. Той върши страхотна работа там", заяви Тен Хаг по време на днешната си пресконференция.

Последвайте каналите ни в: