Отборът на ЦСКА ще домакинства в полуфиналната серия от плейофите на Efbet Супер Волей в зала "Христо Ботев". Залата на "червените" "Васил Симов" не отговаря на условията на Наредбата за провеждане на полуфинални серии, заради изискването за минимум 700 седящи места.

Отборът, воден от Александър Попов, се изправя срещу победителя от редовния сезон Дея спорт (Бургас). Играе се до 3 победи от 5 срещи. Първата среща между ЦСКА и Дея Спорт е на 3 април (сряда) в Бургас, втората на 6-и (събота) в София и трети двубой на 9-и (вторник) отново в Бургас. Ако се стигне до 4-та среща, тя ще бъде в София, а евентуална 5-та в Бургас.

"С ТВ-оператора излъчващ срещите от шампионата се договорихме, всички полуфинални двубои да бъдат с начален час 19:00 в каналите на Max Sport. Всички срещи от полуфиналите ще бъдат с пряко предаване. По този начин, даваме възможност на максимално голям брой фенове на волейбола да могат да наблюдават двубоите. Левски София нямат проблем с домакинство в своята зала, докато Пирин, ако продължат ще трябва да посочат друга зала, тъй като тяхната в Разлог не отговаря на изискванията за полуфинална и финална серия", коментира административният директор на НВЛ Христо Апостолов.

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto