ЦСКА 1948 е на път да отмъкне вратар на ЦСКА - София, предава „Тема Спорт“. Става въпрос за 18-годишният юношески национал Алекс Божев. В момента той пази за Литекс, където е под наем от армейците. Негов мениджър е бившият страж на ловчанлии, Лудогорец и националния ни отбор Иван Чворович. Договорът му с ЦСКА - София е до лятото. От това са се възползвали от ЦСКА 1948, които са влезли в контакт с младия страж и агента му. Те дори са му предложили да подпише предварителен договор и от лятото да премине в тима домакинстващ в Бистрица.

Според източника в „Борисовата градина“ разбрали за намеренията на съимениците си от покрайнините на столицата и са опитали да стопират процеса. “Червените” пратиха Божев да трупа опит в “града на люляците”, а там той се утвърди като несменяем първи избор под рамката на вратата.

Междувременно подобен трансфер би бил изгоден за отбора от подножието на Витоша, тъй като титулярният страж Даниел Наумов вече е постигнал договорка с Левски, а първата му резерва Генадий Ганев се твърди, че ще бъде освободен.

Към Божев е имало сериозен интерес и от още един от челниците в Първа лига, но на този етап той почти сигурно ще продължи в ЦСКА 1948.

Последвайте каналите ни в: