Две от възрастовите групи в Детско-юношеската школа на ОФК Несебър – родените 2012 г. и 2014 г., взеха участие в турнира „Футболни звезди на България“. И на двете възрастови групи старши треньор е Трайо Грозев.

По-малките – родените през 2014 година, безапелационно станаха шампиони в своята възраст, след като победиха с лекота всичките си съперници. Малките „делфинчета“ спечелиха срещу Звездичка с 10:0, Звезденбург с 8:0, Нефтохимик с 5:1 и на финала надвиха Добруджа с 6:1.

Петър Петров от ОФК Несебър бе избран за най-добър нападател в тази възраст.

Родените през 2012 година спечелиха бронзовите медали. Нашите момчета първо победиха Звездичка с 4:0, след това загубиха с 1:2 от Приказките, надвиха Черноморец (Бургас) с 6:0 и на полуфинал отново премериха сили с Черноморец. Този път след доста изпуснати положения момчетата от Несебър загубиха с 0:1, а в малкия финал за 3-4 място надвиха Добруджа с категоричното 4:1.

Независимо от резултатите и крайното класиране далеч по-важното бе, че всички деца демонстрираха страхотни умения, станаха оспорвани двубои и събитието се превърна в истински празник.