Левски надви Славия с 2:1 в среща от 16-ия кръг на Елитната група до 16 години. Двубоят започна с по-активна игра на "сините" и в 10-ата минута те откриха резулатата. Иво Мотев бе изведен зад защитата на "белите" и с прехвърлящ удар прати топката в мрежата.

Преднината на домакините издържа само 4 минути, след като хубав пробив и центриране на Ивайло Димитров доведе до автогол на Антон Манов. В последната минута на първата част Александър Калчев можеше да върне преднината на "сините", но изстрелът му мина покрай вратата. Така двата отбора се оттеглиха на почивка при резултат 1:1.

През втората част на терена имаше много битка и малко добри положения за гол. Все пак имаше драма в края. 3 минути преди края на двубоя Иво Мотев бе фаулиран в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Зад топката застана Радостин Стоилов и реализира, с което донесе и победата на Левски.

Славия се наложи над Левски на "Герена" с 4:2 в среща от 16-ия кръг на Елитната група до 15 години. Срещата започна страхотно за "белите", след като поведоха още в първите минути. Петър Благоев бе най-съобразителен след центриране от корнер.

"Сините" имаха възможност да върнат бързо попадението, но удар с глава на Ернан Ангелов срещна напречната греда. В 15-ата минута Юлиян Стоянов бе изведен сам срещу вратаря и имаше шанс да увеличи аванса на гостите, но изстрелът му попадна в право в ръцете на стража на Левски.

Славия все пак отбеляза втори гол. Грешно подаване бе пресечено от Петър Благоев, който след това чудесно прехвърли вратаря на домакините, за да направи резултата 2:0. В последната минута на полувремето падна и трето попадение за "белите". Александър Маринов се възползва от неразчетено излизане на противниковия вратар и оформи класическия резултат.

През втората част Левски започна силно и стигна до ранно попадение. Ернан Ангелов отбеляза с хубав удар по диагонала. В 50-ата минута Александър Ценов имаше възможност да върне още едно попадение, но вратарят на Славия Александър Дончов спаси.

Домакините продължиха със своя натиск, но в 61-вата минута бяха хванати на контраатака и Юлиян Стоянов отбеляза за 4:1. В следващата атака Левски стигна до дузпа, която бе реализирана от Ернан Ангелов.

"Сините" продължиха опитите за нови попадения, но шут на Денис Милетиев от пряк свободен удар срещна гредата. В продължението на двубоя и славистите нацели страничния стълб, а до повече попадения не се стигна.