Eлитният отбор Лудогорец U15 разгроми със 7:1 Динамо (Букурещ). Контролата бе трета от началото на зимния лагер на „орлетата“ и се игра на един от терените в комплекса „Гнездо на орли“.

Резултатът на интригуващата среща бе открит в самото ѝ начало. Лудогорец отбеляза гол от съблекалнята, когато още в първата минута Джем Андонов уцели вратата на Динамо след хубав изстрел по диагонала.

Играчът отново бе точен в 10-тата минута на мача след асистенция на Петър Клявков.

Четири минути по-късно Динамо намали резултата след успешно изпълнение от бялата точка.

След 32 минути игра Джем Андонов отново се разписа във вратата на съперника, оформяйки своя хеттрик.

Точен на два пъти за „зелените“ бе Николай Попов. Резултатът набъбна съответно в 33-та и в 36-та минута на двубоя след асистенции на Ястиян Георгиев и Петър Клявков.

Малко след подновяването на играта, в 56-тата и в 58-та минута, на два пъти точен бе Преслав Стойков, подпомогнат от Ястиян Георгиев. С това голово шоу се оформи и крайният резултат 7:1.

Категорично успяхме да надиграем противника. По това време преди година отново играхме с Динамо и загубихме с 1:2. Но не се заблуждаваме от добрия краен резултат от сегашната среща, защото ни предстои още много работа. По време на играта се видяха някои неточности, които не са характерни за нашия отбор, анализира старши треньорът на Лудогорец U15 Милен Маринов.

В следващата контрола „зелените“ предстои отново да се изправят срещу Динамо, но този път в гостуване на техен терен. В последната среща от зимната подготовка момчетата на Милен Маринов ще срещнат Зимбру (Кишинев) U16.

 

Елитният отбор на Лудогорец U16 прегази със 7:0 Динамо (Букурещ) в контролна среща от зимната подготовка. Мачът се игра на един от терените в комплекса „Гнездо на орли“.

И през двете части на срещата превъзходството на „зелените“ бе осезаемо и играчите на Росен Маринов успяха да създадат множество чисти голови ситуации пред вратата на съперника.

Димитър Мрънков реализира първото попадение още в 7-та минута на мача. Той изведе своя отбор напред в резултата след хубав удар с гръб към вратата.  

Само в рамките на 15 минути играчите на Лудогорец U16 успяха да реализират още 5 точни попадения. Във вратата на Динамо се разписаха Боян Иванов, Атила Сакалъ, Алекс Сергеев, като точен на два пъти бе Максим Минков.

Крайното 7:0 оформи Цветомир Митев 5 минути преди края на срещата.

Резултатът е достатъчно красноречив за сериозната разлика в класите на двата тима и от подобен мач трудно можем да изведем конкретни заключения. Поздравявам отбора за победата, се обърна старши треньорът на Лудогорец U16 Росен Маринов.

Разградският тим отново предстои да се изправи срещу отбора на Динамо (Букурещ) в следващата контролна среща от зимната си подготовка.