Полузащитникът на Бенфика Анхел ди Мария откри резултата с гол директно от ъглов удар и остана доволен от приноса си за победата с 3:1 срещу РБ Залцбург в последния мач от груповата фаза на Шампионската лига. Победата остави Бенфика на трето място в групата и португалският гранд ще продължи евроучастието си напролет в турнира Лига Европа. 

"Мисля, че заслужавахме да спечелим. Показахме отлична игра. В предишния мач отправихме 37 удара и отбелязахме само един гол. Заслужихме тази победа за себе си, семейството и феновете. Казах на Руи Коща, че Лига Европа е това, от което се нуждая. Играл съм там само два пъти и сега имам още един шанс. На прав път сме, всяка титла е важна и ще се опитаме да постигнем целта“, каза Ди Мария, цитиран от DAZN.

Всички късни мачове в сряда от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние! Да, на платформата Champions TV, която по традиция ще стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер от 22:00 часа!