Отборът на Локомотив (Пловдив) постигна победа в поредния кръг на Елитната група до 17 години. Възпитаниците на Христо Телкийски надвиха като гости Пирин (Благоевград) с 2:0. Двубоят се игра в село Рила. Локомотив започна доста активно срещата и в 7-ата минута “черно-белите” откриха резултата. Никола Ставрев бе точен за 1:0. В 17-ата минута падна и второ попадение, което беше автогол на Димитър Шопов за крайното 2:0.

U15: Локомотив - Левски 1:0. Заслужена победа за момчетата на Добрин Орловски. "Черно-белите" седяха по-добре на терена и изпуснаха доста положения пред вратата на "сините". Единственото попадение бе дело на Дариус Дуролари през първата част. Капитанът на Локомотив стреля от над 20 метра и вкара красив гол за крайното 1:0.

U16: Локомотив - Левски 1:0. Победа за възпитаниците на Даниел Димитров. Двубоят бе в повечето време равностоен, като Локомотив на няколко пъти можеше да открие. Най-чистите положения се откриха пред Франческо Георгиев. Единственото попадение в срещата падна в 75-ата минута, когато точен бе Данило Терасенко. Вратарят на Локомотив Петър Кръстев също се отчете с важни намеси и запази вратата си суха.