Две победи записаха отборите на Локомотив над Берое в Елитните групи U15 и U16.

U15: Берое – Локомотив 0:1
Възпитаниците на Добрин Орловски демонстрираха стабилна игра и успяха да вземат победата в Стара Загора. Единственото попадение в срещата бе дело на Стилян Лазаров. Той преодоля защитник на “заралии” и шутира с левия крак. Топката първо се отби в горната греда, след това в страчната, за да влезе във вратата за крайното 0:1.

U16: Берое – Локомотив 0:2
Момчетата на Даниел Димитров последваха примера на U15 и също се поздравиха с трите точки под “Аязмото”. Никола Ставрев и Виктор Караджов, които бяха точни и в предишната среща на “черно-белите”, донесоха трите точки за пловдивчани.

Отборът на Локомотив (Пловдив) до 17 години допусна поражение от Левски (София) в мач от Елитната група. “Черно-белите” отстъпиха с 3:4 на “сините” на “Лаута”.

Двубоят започна вихрено, като гостите реализираха два бързи гола в първите 7 минути на срещата. “Черно-белите” отговориха много бързо, като в 12-ата и 14-ата минута Кристиян Радулов и Емре Даудов възстановиха равенството. В 44-ата минута “синитеЮ получиха право да изпълнят дузпа, която бе реализирана за 2:3.

В 51-ата минута Локомотив отново възстанови равенството. Точен бе Алекс Младенов. Левски стигна до трите точки в 70-ата минута, когато Стивън Жерард бе изведен сам срещу Антонио Вардин и реализира за крайното 3:4. До края на срещата възпитаниците на Левон Апкарян имаха няколко добри възможности да изравнят, но не съумяха да се възползват от своите положения.