Тотнъм приема Манчестър Юнайтед в среща от втория кръг на Висшата лига. “Шпорите” стартираха сезона с равенство 2:2 с Брентфорд, а “червените дяволи” записаха труден домакински успех с 1:0 над Уулвърхамптън.

Преди първото домакинство на Тотнъм за новия сезон феновете на тима организираха протест, а причината е повишаването на билетите.

Your confirmed starting XI for #TOTMUN 👊 pic.twitter.com/dNiDXjBzM9

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) August 19, 2023

Ерик тен Хаг не е направил нито една промяна от състава, на който заложи в предишния мач. Хари Магуайър не е в групата за мача, въпреки че трансферът му в Уест Хам пропадна. За това пък на пейката на Ман Юнайтед има двама вратари. Расмус Хойлунд още не е на разположение на мениджъра и Маркъс Рашфорд продължава да води атаката.

Erik names an unchanged starting XI for our first away day of the season! 🔴#MUFC || #TOTMUN

— Manchester United (@ManUtd) August 19, 2023

Анге Постегоклу е направил две промени от срещата с Брентфорд. Емерсон Роял е оставен на пейката, въпреки че вкара гол преди седмица, и е заменен от Педро Поро. Папе Сар пък е титуляр за сметка на Оливер Скип. “Шпорите” отново ще разчитат на Ричарлисон, от когото се очаква да поеме по-голяма отговорност след напускането на Хари Кейн. Бразилецът обаче разочарова в първия мач от сезона.

ТОТНЪМ - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

ТОТНЪМ: Викарио, Поро, Ромеро, Ван де Вен, Удоджи, Сар, Бисума, Кулушевски, Мадисън, Сон, Ричарлисон
МАН ЮНАЙТЕД: Онана, Уан-Бисака, Варан, Мартинес, Шоу, Каземиро, Фернандеш, Антони, Гарначо, Рашфорд