Този сезон Лудогорец ще отделя средства от всеки продаден билет в подкрепа на сдружение "Аз вярвам и помагам". Чрез събиране на капачки, стотинки, дарителски кампании и продукти с кауза, сдружението вече е дарило първия в България мобилен пункт за кръводаряване "Аз Вярвам и Помагам", първата за СБАГАЛ "Проф. Димитър Стаматов - Варна" специализирана неонатална линейка "Аз Вярвам и Помагам" в помощ на бебета и животоспасяваща и скъпоструваща медицинска апаратура, оборудване и техника за нуждите на отделение по детска хирургия в МБАЛ "Св. Анна - Варна" в помощ на хиляди бебета и деца до 18 г.

Отделението по детска хирургия в МБАЛ "Св. Анна - Варна" е най-голямото в Източна и Североизточна България, в което се лекуват и оперират хиляди бебета и деца от Варна, Бургас, Добрич, Русе, Разград, Шумен, Силистра и много други градове и села.

"Билетът с кауза на Лудогорец ще подпомогне закупуването на още медицинска апаратура и оборудване в помощ на децата на България, защото всички в клуба Вярват в доброто и са готови да Помагат", написаха разградчани.

Последвайте каналите ни в: