Вторият отбор на ЦСКА - София, който през новия сезон ще се състезава в Югозападната Трета лига, започна своята предсезонна подготовка на Панчарево. Наставник на тима ще бъде опитният Стамен Белчев, а в неговия щаб влизат като помощник Живко Желев, кондиционният специалист Кирил Динчев и Илия Иванов, който ще отговаря за подготовката на вратарите. Анализатор на тима ще бъде Християн Христов.

 

Тренировъчният процес започна с 28 състезатели от наборите 2003, 2004 и 2005 г. на Академията. Днес те ще преминат медицински прегледи и тестове. До края на седмицата треньорският щаб ще се запознае с качествата на играчите и броят им ще бъде редуциран. 

Голяма част от младоците, които сега са с мъжете в Австрия, също ще имат право да участват в официални мачове за дубъла, информират от клуба.

До началото на сезона са предвидени и 5 контроли, като засега са потвърдени спарингите с Вихрен (Сандански), Рилски Спортист и Балкан (Ботевград). Шампионатът в Югозападната трета лига ще стартира през първата седмица на август.

Снимки: cska.bg