Отборът на ЦСКА - София е отказал оферта на стойност 3.5 милиона евро от Бешикташ за Жорди Кайседо, научи Sportal.bg. Любопитно е, че нападателят има откупна клауза, която е с един милион по-малко, по думите на агента на играча - 2.5 милиона. Проблемът за “черните орли” обаче е бил, че сумата трябва да се плати наведнъж, а към момента от тимът от Истанбул няма възможност да извади накуп тези пари

Предложението е било сумата да се изплати на няколко вноски до средата на 2024 година, което се оказало неприемливо за ръководството на “червените”. Офертата е пратена преди месец, но не е приета от босовете на “Българска армия”, които смятат, че могат да вземат повече за еквадорския национал. 

Както е известно Кайседо се забави с присъединяването си към лагера на ЦСКА - София в Австрия, след като имаше самолетни неволи, а след това прекара два дни в Истанбул при мениджъра си Ернан Бенято. От клуба излязоха с официална позиция и осъдиха остро действията на футболиста, като заявиха, че ще последват сериозни наказания.