Отборите на Национал и Септември си размениха по една победа в мачовете от предпоследния кръг в Елитните юношески групи до 17 и 15 г., които се играха вчера в НСА. Ето и подробностите:

Национал (U17) - Септември (U17) 3:0 (1:0)

  • [1]:0 Боян Иванов /д/
  • [2]:0 Калоян Стрински
  • [3]:0 Калоян Стрински

Национал (U17) изигра един от най-добрите си мачове за сезона и се поздрави с хубава победа срещу силен съперник. Преди почивката момчетата на Александър Стоянов и Станислав Симов имаха няколко отлични положения, но вкараха само един гол. Точен от дузпа за игра в наказателното поле на съперника бе Боян Иванов. През второто полувреме гостите опитаха да се върнат в мача, удариха греда и играта стана по-оспорвана. Домакините показаха спокойствие, търпение и зрялост и успяха да затворят мача с нови два гола. Калоян Стрински завърши две отлични контраатаки и с тези попадения закръгли головете си за сезона на 20.

 

Национал (U15) - Септември (U15) 0:2 (0:0)

Първото полувреме на срещата бе равностойно, без много опасни ситуации, а при най-чистото положение Боян Рангелов не успя да преодолее съперниковия вратар, останал очи в очи с него. След почивката гостите се възползваха от две грешки в нашата отбрана и отбелязаха два гола, с които спечелиха и мача.

Снимки: alportal.net