Халфът на Марица Сами Мехмедов бе повикан в националния отбор до 21 години от Александър Димитров преди броени дни и така пловдивчани вече могат да се похвалят с национален състезател.

Пред трибуната на Football24.bg полузащитникът, който е на 19 години, не скри изненадата си от честта, която получава, но даде да се разбере, че това го мотивира да работи още по-здраво.

„Изненадан съм, всичко стана наистина доста бързо. Благодарен съм, че ми се дава обаче шанс да играя за младежкия национален отбор“, признава Сами пред нашата медия.

„Това означава много за мен. Огромна гордост е, че ми дават такъв шанс да представлявам България. На другите млади футболисти от групата мога да кажа, че всичко си зависи от тях, трябва да работят много здраво и да се трудят. Дали са от Втора или Първа лига, няма значение. Трудът се оценява в даден момент.Просто нека други млади момчета като мен от групата да видят, че е възможно и от Втора лига да се стигне до националния тим, само трябва да се трудят и да не се отказват и да имат дисциплина както на терена, така и извън него“.

„Сега моята цел е да се представя на ниво за националния тим и да оправдая доверието“.

Football24.bg