Испанският национал Хоселу няма да продължи да играе за Реал Мадрид, твърди “Марка”. 34-годишният нападател, който блесна през изминалата кампания с два гола срещу Байерн (Мюнхен) в полуфинала на Шампионската лига, вече е решил бъдещето си.

По всичко изглежда, че Хоселу ще напусне в посока Катар или Саудитска Арабия, където логично ще получва многократно по-висока заплата. Той игра под наем в Реал Мадрид от Еспаньол, като очакванията бяха Кралският клуб да го закупи за постоянно - за 1.5 млн. евро.

🚨 ¡Joselu, otro que se va! 🧳

✍️ @jfelixdiaz https://t.co/nlDfyKc7Hf https://t.co/t8dExRCyCA

— MARCA (@marca) June 24, 2024

Сега обаче очевидно нападателят е решил друго, като най-вероятната му дестинация е катарският Ал-Гарафа. Привличането на голямата звезда Килиан Мбапе и младия бразилски талант Ендрик в нападението на Реал също почти сигурно е допринесло за решението на опитния играч да не остане на “Бернабеу”.

Договорът на Хоселу с Еспаньол пък е до края на юни 2025 г. През изминалия сезон той вкара 17 гола и даде 3 асистенции в 49 мача за Реал Мадрид. Самият нападател вече публично обяви, че няма да говори за бъдещето си, докато не приключи Евро 2024.

🚨 BREAKING: Joselu is going to Al-Gharafa, in QATAR. @FabrizioRomano 🇶🇦 pic.twitter.com/UVhQuSzds4

— Madrid Zone (@theMadridZone) June 24, 2024

Капитанът на Реал Мадрид Начо Фернандес също почти сигурно ще напусне клуба.

Последвайте каналите ни в: