Баскетболистът на Левски Зейн Ноулс изригна след дисквалификацията на неговия отбор от полуфиналната серия срещу Балкан. Както е известно, на "сините" им бяха присъдени три служебни загуби в битката срещу ботевградчани, тъй като крилото на тима Йордан Минчев е взел участие в мачовете без нужното разрешително (Letter of clearance).

"Никога в живота си не съм се сблъсквал с нещо чак толкова абсурдно", написа Ноулс на стори в профила си в социалните мрежи. "След първите три мача от серията ни и един ден преди началото на четвъртия двубой, изведнъж изниква проблем с картотеката на един от нашите играчи. Но, това се случва след изиграни цели три мача?! И сега сме дисквалифицирани от серията?! Нашата победа в мач №3 вече се счита за загуба... Федерацията е знаела за всичко това, но чак сега реши да се намеси и да обърне внимание върху проблема. Наистина солено наказание за някакви си липсващи 200 евро. Вероятно грешката е допусната и от двете страни - и от федерацията, и от Левски. 

Ето обаче какъв е истинският проблем тук - всички мразят Левски и всички виждат колко силен е нашият отбор и с какъв потенциал разполага. Сега това е техният начин да се опитат да ни прецакат. Но ние ще останем положително настроени и ще видим какво ще се случи в съда. Надявам се да сезонът да завърши по правилния начин и ние да се борим за титлата, вместо всичко да приключи с мръсни номерца. Само Левски", добави бахамецът.

Снимки: Борислав Цветанов