Вторият отбор на Лудогорец стартира лятната си подготовка с победа. Първата контрола срещу новака във Втора лига Фратрия завърши 1:0 в полза за "орлите". Мачът се изигра в комплекс "Гнездо на орли".

Единственото попадение в срещата бе отбелязано в 90-ата минута от Никола Тодоров, който бе точен с глава. Голът бе реализиран след центриране от фланга на Симеон Шишков. Срещата предложи динамична игра, като голови положения имаше и пред двете врати. В състава, воден от Захари Сираков, се изявиха и футболисти от третия тим на Лудогорец.

"Искрено поздравявам момчетата, получи се хубав мач. Играчите се представиха добре и показаха характер и мъжество, въпреки че не им беше леко и някои играха в 70 процента от мача. Момчетата от третия отбор се представиха на добро ниво", анализира успеха на своя отбор старши треньорът Захари Сираков.

По време на своята лятна подготовка в Разград, "зелените" предстои да изиграят още една контрола в комплекс "Гнездо на орли". Следващата събота, 29 юни, те ще посрещнат състава на Дунав (Русе).

 
Последвайте каналите ни в: