Нападателят на Англия Оли Уоткинс записа дебютния си мач на европейско първенство в двубоя с Дания (1:1). Той е горд от този факт, но съжалява, че не успя да помогне на отбора си да стигне до успеха. В същото време обаче той е реалист и допълни, че на турнир от подобен ранг няма как да се очаква "трите лъва" да печелят с 4-5 гола.

"Странно е, че дебютирах на европейското първенство. Атмосферата бе страхотна, насладих се на всяка минута. Жалко само, че не спечелихме. Аз обичам да се включвам от задни позиции, това е моята игра. Обичам да създавам проблеми на защитниците, но бе доста трудно. Дания игра добре и ги поздравявам. Доста ни затрудниха с петимата в отбрана", заяви Уоткинс.

Той поздрави автора на гола за съперника Мортен Юлманд за страхотниото попадение.

"Понякога просто трябва да ръкопляскаш. Аз седях на скамейката и видях този невероятен изстрел с гредата. На моменти играхме добре, но те също. Най-важното е, че нямаме загуба. Има такива мачове. Ние сме Англия и всеки иска да ни победи. Не е лесно. Няма как да газим съперниците си и да побеждаваме с 4-5 гола, независимо, че имаме играчи от световна класа. Спечелихме още една точка и нямаме загуба, а това е най-важното", смята нападателят.

Последвайте каналите ни в: