Отборът на Хебър спечели 16-ия детски футболен турнир за Купата "Coca-Cola", който се проведе на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик. Надпреварата бе организирана от Асоциацията на българските футболисти със съдействието на БФС и Община Пазарджик. Участваха 8 отбора от региона, съставени от момчета, родени след 1 януари 2009 година.

Първият мач "зелените" победиха със 7:0 Свобода (Пещера), после дойде ред и на Чепинец, които бяха отнесени с 4 гола, а във финалния двубой воденият от Недко Минчев тим на Хебър победи с 3:0 Марица (Белово). В спора за 3-4-то място Чепинец(Велинград) надигра Левски(Паталеница) с 3:1.

На 5-о място в турнира завърши Свобода (Пещера) след минимален успех с 2:1 над Вихър (Ветрен). Седмата позиция бе за момчетата от Тракия (Стамболийски), които победиха с 4:1 Девин. 

Всички участници в състезанието получиха от спонсора футболни екипи и топки, а най-добрите в личното класиране спортни раници с бранда на "Coca-Cola" и възпоменателни флагчета. 

В награждаването на призьорите се включиха областният управител на Пазарджик Андрей Гечев, треньорът на Хебър II Спас Гигов, местната футболна легенда Иван Чорлев, директорът на школата на Хебър Спас Спасов, Председателят на БФС – Пазарджик Йордан Линков, местни футболни деятели и ветерани.

Награди:

Най-добър вратар: Николай Петров (Хебър)

Най-добър защитник: Александър Николов (Хебър)

Най-добър полузащитник: Тодор Венчев (Хебър)

Най-добър нападател: Мартин Здравков (Левски - Паталеница)

Голмайстор: Георги Илиев (Марица-Белово)

Най-добър състезател: Кристиян Вринчев (Хебър)

Най-техничен състезател: Константин Асенов (Хебър)

Най-полезен състезател: Николай Колев (Марица-Белово)

Най-добър треньор: Недко Минчев (Хебър)

Награда за принос и феърплей: Тракия (Стамболийски)