Новият старши треньор на Ботев (Враца) Дженаро Йецо сподели мнението си след загубата с 0:1 от Пирин (Благоевград). Италианският специалист заяви, че неговият отбор е заслужавал да стигне до равенство и вярва, че врачани ще запазят елитния си статут.

"Благодаря за гостоприемството в България. Знаехме, че ще имаме затруднения заради наказаните и контузените футболисти. Трябваше да вкараме няколко играчи от дублиращия отбор. Не можем да съжаляваме, защото дадохме всичко от себе си. С малко късмет можехме и да изравним и мисля, че го заслужавахме. 

Има много върху какво да се работи. Ние вярваме силно в спасението. Със сигурност ние сме тук и търсим да направим чудото, ако трябва. Знаем, че няма да е лесно. Ще играем мач за мач - без да правим никакви сметки. Трябва да вземем максимално точки. Трябва да си изиграем добре картите, а ще видим какво ще излезе. 

Говорихме с президента, проектът е значим. В този момент мислим единствено за плейаутите и спасението на отбора. Пожелаваме си го и се надяваме да останем в елита. Дошли сме с желанието да спасим тима. 
Днес момчетата направиха добър мач. Загубихме двубоя с един удар, но това е футболът. От наша страна ще видите себераздаване до края", каза Йецо.

Възползвай се от безплатна доставка от Takeaway.com в дни с мачове от Шампионска лига. Поръчай тук.