Старши треньорът на Нефтохимик 2010 (Бургас) Мартин Стоев нарече избраниците си за новия сезон 2024/2025 в Efbet Супер Волей на България Отмъстителите!

В колажа, който и наставникът на бургаския тим публикува в социалните мрежи, някои от състезателите му влизат в кожата на супергероите от едноименната мегапродукция на „Марвъл“ с участието на холивудските знаменитости Робърт Дауни-Джуниър и Крис Хемсуърт.

Там освен Стоев присъстват завърналият си в Бургас всеобщ любимец Аксел Трухчев, новият руски терминатор на поста диагонал Павел Мороз, останалите и за новата кампания централни блокировачи Красимир Георгиев и Венцислав Рагин наред с посрещача Розалин Пенчев и привлечената френска „четворка“ Франсоа Ребейрол.

Освен тях да върнат титлата в зала „Младост“ ще се стремят разпределителите Добромир Димитров и Стилиян Асенов, словашкият център Шимон Крайчович, либерата Владислав Иванов и Ясен Петров, както и диагоналът Стоян Димитров.

„Отборът е завършен за сезон 2024/25. Шоуто предстои! Виновникът за това се казва Оги Томов“, написа Стоев във Фейсбук, като визира президента на клуба Огнян Томов, осъществил звездната селекция.

Последвайте каналите ни в: