Наставникът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев говори пред медиите преди утрешния бараж за Лига на конференциите. Бившият защитник призна, че пълните трибуни винаги са му действащи мотивиращо.

"Непримирими сме, продължаваме да вярваме. Изцяло съм концентриран върху двубоя. Да, имаше мач с неприятни сцени преди време, всеки има право на мнение. Всеки отговаря за действията и приказките си, по никакъв начин това не ми влияе. Концентрирани сме върху двубоя. Няма точен момент и няма случайности, Господ така е отредил. В едно дерби ключово е кой ще покаже по-голямо желание, кой ще играе като отбор. Когато играеш като отбор, можеш да надскочиш себе си. Имаме един страхотен колектив. За нас всеки мач е бонус. Щом можеш да излезеш на зеления терен, естествено, че е бонус", заяви 43-годишният специалист.

"Не трябва да се страхуваш - или побеждаваш, или губиш. Равният в много случаи го приемам като загуба. Направихме нещо хубаво, можем да направим нещо още по-хубаво. Освен Умарбаев всички други са на разположение. Подготвени сме за всякакви варианти. Няма как да излезем с една стратегия, защото всеки двубой може да се развие по различни начини, готови сме да реагираме на всякакви варианти. По-хубаво нещо от това да има фенове не може да има. Не бих се съгласил с някой футболист, ако не иска да е пълен стадионът. Мен това ме мотивира, още като футболист. Играл съм пред пълни трибуни, чувал съм какво ли не за себе си, не ми влияе негативно това нещо", сподели още бившият национал.

Последвайте каналите ни в: