Официалният фенклуб на Локомотив Пловдив реагира на раздялата с треньора на отбора Александър Томаш и целия му екип. Днес “черно-бялата” организация използва официалната си страница във Фейсбук, за да изкаже благодарност към специалиста и помощниците му:

Черно-бели братя и сестри,

От името на цялата общност изказваме благодарност на Александър Томаш и на неговия екип за работата му на Лаута.

През изминалия сезон споделихме мигове на рекордни серии победи и мачове без поражение, с което Сашо записа завинаги името си в богатата история на нашия клуб.

С ръка на сърцето можем да кажем, че Александър Томаш е един от малцината треньори в България, които показват искрено и неподправено уважение към публиката. Той засвидетелства това още в първия си ден от своя престой на Лаута! Запази това отношение през всеки миг и с това спечели и нашето уважение!

Пожелаваме му успех в неговото развитие като треньор.

На трибуните на Лаута винаги има място за него. Благодарим за лоялността до последния момент – толкова рядко срещана в българския футбол!

Раздялата с екипа на Александър Томаш обаче е по-особена за нас. Защото част от този екип беше Христо Колев. За него, Бащата, са нашите най-силни аплодисменти!

И ето идва Христо Колев …