Мениджърът на Алекс Колев - Димитър Атанасов, вчера бе на "Герена". По всяка вероятност той е водил преговори с ръководството на Левски за трансфера на нападателя, но не е изключено негови клиенти да има в дублиращите отбори на "сините" и ЦСКА, които в сряда изиграха отложения мач помежду си, съобщи "Дарик".

31-годишният таран е смятан за сигурен нов при столичани, но в битката за подписа му се включи и Ботев (Пловдив), който предлага по-добри условия. Ключова роля може да има и новият треньор Станислав Генчев, който работи с Колев доскоро в Крумовград. Таранът стана голмайстор на първенството с 15 попадения, като неведнъж е заявявал, че иска да облече екипа на Левски.

Наставникът също бе на стадион "Георги Аспарухов" за мача между дублиращите отбори. Освен него на "Герена" бе и един от помощниците му - Дарко Тасевски. Живко Миланов не присъства. Двамата се радваха на огромен интерес от страна на присъстващите фенове. Съвсем скоро Генчев и щабът му трябва да бъдат официално представени на пресконференция.