Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев се сля с щастлива тълпа в минутите след края на двубоя с Крумовград, спечелен от "моряците" с 3:1. След това варненският тим беше награден със сребърните медали в шампионата.

"Радостта на хората показва колко голям беше сезонът. Случващото се сега си заслужава усилията на момчетата през целия сезон, благодарен съм на футболистите и феновете. Имахме трудни моменти, но успяхме заедно да ги преодолеем. В други години може би ни липсваше точките у дома, които не са сигурни, но очаквани. Основната на това, че сме напред в класирането е това, че направихме един добър колектив.

Първата година на детето, което тръгва на училище, не са евротурнирите. Има много неща, които трябва да се научат, докато стигнеш дотам. Надяваме се на добър жребий в Лига на конференциите, защото няма да е лесно. Георги Иванов точно е казал, че има разговори. Ще се изяснят нещата, когато се съберем на лагер, и ще го обявим. Мисля, че в Европа ще играем в Разград, така беше обявено", каза варненският специалист.

Последвайте каналите ни в: