Лудогорец III (Разград) спечели Североизточната Трета лига след 1:1 у дома с основния си конкурент за върха Фратрия (Варна). Срещата е от предпоследния 29-и кръг на Североизточната Трета лига. Стана динамичен двубой. Петър Кирев вкара гол за домакините през първото полувреме, но съдията не го зачете, отсъждайки засада. В 71-ата минута настана суматоха пред вратата им и Денис Кадир откри резултата за гостите. В 75-ата минута, те останаха в намален състав, защото Ивелин Кузманов извърши фаул, получи втори жълт и беше отстранен с червен картон. Само след 120 секунди, Кирев фиксира окончателното 1:1. Накрая футболист на Лудогорец пропусна да вкара победно попадение.

След края на мача старши треньора на разградчани Емилиян Петров заяви пред Sportal.bg:

„Всички в клуба работим в екип, помагаме си. Подчертавам обаче, че основната заслуга за спечелването на първенството е на Захари Сираков, когото наследих на треньорския пост.

Той подготви отбора, положи основите на този състав, благодарение на които дойдоха положителните резултати и първото място. Момчетата се стараха и работиха през цялата кампания. Най-радостното са видимото развитие и израстване в индивидуален и отборен план. Това е приоритета в работата на всички в школата на Лудогорец“.

Последвайте каналите ни в: