Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов даде мнението си след края на награждаването на стадион "Тича", където Черно море получи своите сребърни медали и трофей за второ място в крайното класиране на efbet Лига.

"Смятам, че първенството беше много интересно. Трябва да похвалим последните мачове отборите, които играха феърплей - Етър, Берое. Мачовете, които всички очакваха да имат друго развитие, но показаха, че в България се играе феърплей. Всички промени, които са направени, сме ги направили за добро. Заедно с клубовете сме участвали в дискусии и сме стигнали до тези решения.

Очаквам националният отбор да се развива, да показва добро лице, по-различно от това до миналата година. Смятам, че с Илиан Илиев и с отбора от млади и опитни, който изгражда, ще имаме положителни резултати. Дали Илиан Илиев ще може да продължи да съвместява да е треньор на националния отбор и Черно море? Ще го коментираме, сега свърши първенството. Ще се видим с Илиан на събирането на националния отбор и ще го преценим", каза Гонзо във Варна.

Последвайте каналите ни в: