Наставникът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез обяви целите пред тима за новия сезон след днешната загуба с 1:2 от ЦСКА 1948 в Бистрица. Той разясни, че иска добро представяне на "канарчетата" в Европа и класиране за евротурнирите и след година.

"Изиграхме добър мач. Имахме план през последните три мача да дадем почивка на някои футболисти и да дадем шанс на младите. Никой не обича да губи. В крайна сметка загубихме и трябва да поздравим съперника.

Не е лесно за тези момчета, които не играят редовно. Това е моята идея - да им дам възможност и те да покажат истинските си възможности. До голяма степен се справихме добре. Допуснахме гол след центриране, но това е част от футбола.

Ние сме отбор, който иска да постига резултати. Когато можем да даваме шанс на млади момчета, ще го правим, независимо дали са от България или други места. Искаме да играем добре в Европа, да играем важна роля в шампионата и да се класираме за европейските турнири и през следващата година", обяви Керкез целите на тима за следващия сезон .

"Лъчо Балтанов ще направи своя бенефис, след което ще бъде играещ помощник треньор на втория отбор. Той е легенда и заслужава много хора да го подкрепят в последния мач. Искаме да завършим сезона по възможно най-добрия начин", допълни треньорът на пловдивчани.

Последвайте каналите ни в: