Байерн (Мюнхен) може да отправи изненадващо предложение към Манчестър Сити за Джак Грийлиш. Според “Сън” Венсан Компани, който с днешна дата изглежда много близо до това да стане новият треньор на баварците, е голям почитател на английския национал и той ще бъде една от първите му и основни трансферни цели за предстоящото лято.

Въпреки че има значима роля за успехите на Сити в последните два сезон, Грийлиш игра по-малко през последната кампания, в която имаше проблеми с контузии, а същевременно Жереми Доку се представи много силно в дебютния си сезон. В Бундеслигата със сигурност Грийлиш ще играе повече, а би се събрал и със съотборника си в националния отбор Хари Кейн, което може да се окаже ползотворен ход.

Самият Гуардиола трудно би се разделил с Грийлиш, но ако самият играч поиска да предприеме този ход, едва ли мениджърът ще застане на пътя му, защото позицията на испанеца винаги е била, че футболистите трябва да бъдат щастливи.

Bayern Munich line up sensational swoop for Grealish under ex-City star Kompanyhttps://t.co/swaPbANdqB pic.twitter.com/HNQj27Lu2d

— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) May 23, 2024
Последвайте каналите ни в: